Michiel Prijs | Visual Communication

Diensten

Design (grafisch)
Van visitekaartje tot online bedrijfsadvertenties en alles wat daar tussen zit. Ik giet het in samenspraak tot een prettig en creatief ogend geheel. Met uw bedrijfskennis en mijn ervaring op het gebied van vormgeving creëren wij de succesvolle middelen voor uw doelgroep.

Fotografie
Net die ene foto om het wat persoonlijker te maken of het systematisch vastleggen van het assortiment voor uw webshop, beelden zeggen meer dan duizend woorden. Laat u informeren over de kracht van eenduidige fotografie passend bij uw bedrijfsfilosofie.

Typografie
Onderscheidende bedrijven verdienen een onderscheidend lettertype. Bent u op zoek naar dat ene lettertype dat uw middelen zo veel beter leesbaar maakt of het gewoon vlotter en moderner laat ogen? Ik kan u adviseren in de mogelijkheden en valkuilen van duizenden lettertypes voor welk medium dan ook.

Copywriting
Teksten die uw bedrijf weergeven zoals u het wilt laten uitstralen. Zakelijke, commerciële, informatieve of inspirerende teksten kennen wij allemaal en een dergelijke organisatie opnoemen die dit uitstraalt lukt u ook vast en zeker. Maar wat is passend voor uw bedrijf en komt het overeen met de belevenis van uw klanten? D.m.v. een korte analyse kan ik dit vaststellen en in samenspraak opstellen of bijschaven. Mijn brede netwerk aan kundige columnisten, journalisten en auteurs kan u op korte termijn ondersteuning bieden bij het verzorgen van o.a. persberichten, commerciele blogs en/of specialistische artikelen over uw organisatie voor in vakbladen.